д-р Виктория ПухтероваД-р Виктория Пухтерова

Доктор Пухтерова е практикуващ ветеринарен лекар в град Бургас. Любовта към животните е основата причина да се заеме с тази на пръв поглед приятна, но всъщност изключително трудна професия. Възпитаник е на Природо-математическа гимназия – гр. Бургас с профил биология и химия. Завършила висшето си образование през 2011г. в Тракийския университет – гр. Стара Загора. От 2011 до 2014 има редица ветеринарни практики в бургаски, поморийска и софийски клиники. През 2014 започва частна практика и открива ветеринарен кабинет „д-р Пухтерова“ в гр. Бургас. Ветеринарният й кабинет е нейната първа малка стъпка към осъществяване на мечтата й – голяма ветеринарна клиника в Бургас.

Виктория Пухтерова когато не е в ролята си на ветеринарен лекар е любяща съпруга и грижовна майка на малката си дъщеря. Когато й остане време тя обича да се занимава с йога, да пътува, да снима, да кара колело в морската градина и да излиза със семейството си и приятели за да се забавлява. Любимите й домашни любимци са кучето Берта, котето Ина, една игуана и два питона, който са й много скъпи макар и да не живее вече с тях.

Д-р Пухтерова е член на Българската Асоциация на Ветеринарните Лекари на Дребните Животни (БАВЛДЖ). Участвала и продължава активно да участва в редица конгреси и семинари. Някои от тях са:

  • Certificate of Attendance for participation in the WSAVA Continuing Edication Course on Exotic Animals Stara Zagora November 20, 2009.
  • Certificate of Attendance Small Animal Gastroenterology Seminar 15-16. 03. 2013 Stara Zagora.
  • Certificate of Attendance 13th BASAV Congress 20.06-23.06.2013 Varna.
  • WSAVA Continuing Education Course “RVC , presents a day on veterinary surgery” Stara Zagora, 11.10.2014.
  • WSAVA Continuing Education Seminar on Neurology Stara Zagora, 10.10.2015.
  • Certificate of Attendance 15th BASAV Congress 11.06-14.06.2015 Varna.

Д-р Наталия Герджикова

Доктор Герджикова и завършила магистърска степен по ветеринарна медицина през 2017 година в Тракийски университет гр. Стара Загора. Положила е успешно всички стажове по специалността, през време на които се е запознала с приемането, изследването и лечението на животни с вътрешни, акушеро-гинекологични, хирургически, заразни и паразитни заболявания. Присъствала е на множество лекции и семинари, провеждани на територията на университета.

Във ветеринарна клиника д-р Пух ветеринарен лекар д-р Наталия Герджикова подхожда с внимание и загрижено отношение към пациентите, стопаните на животните и техните потребности.

Свържете се с нас